Πληροφορίες Αποστολής

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ Courier

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε μέσω εταιρείας courier (ACS). Tα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παραλαβή γίνεται όπου ορίσετε εσείς , με το κόστος των 10 ευρώ.

 

 

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε μέσω πρακτορείου μεταφορών. (Παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 € ενώ δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει η να γίνει η πληρωμή του ποσού της παραγγελίας με κάποιον από τους άλλους τρόπους (δείτε τρόπους πληρωμής).

 

 

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε μέσω πρακτορείου ΚΤΕΛ. (Παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου ΚΤΕΛ). Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 € ενώ δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει η να γίνει η πληρωμή του ποσού της παραγγελίας με κάποιον από τους άλλους τρόπους (δείτε τρόπους πληρωμής).

 

 

4. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Motoracer

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo κατάστημά μας (Αγίας Γλυκερίας 21, Γαλάτσι) χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο 210-2927718 ή με email στο info@motoracer.gr